SALON NAMJEŠTAJA KAPETAN

Salon namještaja “KAPETAN” otvoren je 2009.godine, sa prodajnim mjestom na Svalama, u Prijedoru. Osnovna djelatnost preduzeća je prodaja i distribucija namještaja. Od osnivanja do danas razvili smo mrežu pouzdanih poslovnih saradnika i zadovoljnih klijenata kojima smo pomogli da svoj životni prostor oplemene, uljepšaju i upotpune namještajem iz našeg prodajnog asortimana. Preduzeće se ističe u maloprodaji namještaja na prijedorskoj regiji, gdje iz godine u godinu povećavamo broj poslovnih saradnika i zadovoljnih klijenata.

Naš tim se kroz dugogodišnji rad trudi da što kvalitetnije, brže i profesionalnije odgovori na potrebe kupaca, osluškujući pri tom kretanja i promjene na tržištu. U skladu sa tim, konstantno ulažemo u edukaciju naših radnika i nastojimo da ih osposobimo da pronađu najoptimalnija rješenja za sve zahtjeve koje kupac može da postavi. Vodeći računa o individualnim potrebama i mogućnostima naših klijenata, potrudili smo se da osiguramo nabolji odnos cijene i kvaliteta naših proizvoda.

Nadamo se da ćete u nama prepoznati kvalitet koji se trudimo postići te nam ukazati povjerenje i u našem timu pronaći saradnika u ostvarivanju svih vaših idejnih rješenja za opremanje svih vrsta stambenih i poslovnih jedinica. Želja nam je da na najpristupačniji način vaše želje i ideje sprovedemo u djela, na obostrano zadovoljstvo.